A Fustcom for hotels, un equip de creatius i experts en hotels desenvolupem i millorem els espais del seu establiment, avalats amb més de 50 anys d'experiència en el sector.

Li presentem idees i productes per a ressaltar de la competència projectant, produint i dissenyant qualsevol fase de la reforma (habitacions, vestíbuls, recepcions, restaurant, etc.) o responsabilitzant-nos íntegrament del projecte. Una eina que li ofereix tot tipus d'actuacions per a la decoració del seu hotel; una solució integral de
fusteria, disseny de mobles a mida, estudi de detalls tècnics, decoració amb fotomurals, senyalització integral, mobiliari de terrassa, quadres, imatge corporativa, web, etc. Dissenys pràctics, funcionals i perdurables que es converteixen en únics i estan adaptats a cada client i obra.

Faci'ns arribar les seves necessitats: l'escoltarem i elaborarem un projecte únic per a vostè.

Veure projectesfustcom@fustcom.com

Una nova manera
d'entendre el descans
en els hotels

Jeuaki no és una col•lecció de mobles de temporada. Jeuaki és un sistema de peces modular que et permet de crear el teu propi espai. Nosaltres hi posem les peces; tu hi poses la imaginació.

DESCOBRIR JEUAKI
Una nova manera d'entendre el descans. Jeuaki és un sistema de peces modular que et permet de crear el teu propi espai. Mitjançant un calculat i minuciós procés de fabricació artesanal, hem arribat a desenvolupar un intuïtiu procés de muntatge amb infinites possibilitats.

Nosaltres hi posem les peces; tu hi poses la imaginació

Jeuaki neix del moviment. Del canvi constant. De la necessitat de seguir treballant per a millorar. Jeuaki es un
moble amb vida pròpia. A diferència d'un espai interior, els espais oberts estan exposats a canvis constants de llum, soroll, humitat, calor, vent i altres molts elements que poden alterar el seu estat ideal. A Fustcom hem estudiat i valorat cadascun d'aquests factors perquè Jeuaki s'adapti als canvis de la manera més senzilla i natural possible.
Durant més de 50 anys Fustcom ha vist com les humitats a les portes dels banys dels hotels era un problema endèmic. Per això l'equip de disseny de Fustcom ha creat el Sòcol Inoxidable, una protecció simple i elegant per a les seves portes. Aquesta protecció serveix tant per a portes noves com per remodelar portes fetes malbé.
Si està interessat en rebre més informació sobre aquest producte, posi's en contacte amb nosaltres. L'informarem sense cap tipus de compromís.

fustcom@fustcom.com